Bestuursleden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hans van Fulpen

Bestuursvoorzitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David Engelhard

Secretaris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Bras

Penningmeester

 

 

 

 

Hans van Fulpen is een ervaren bestuurder, adviseur en toezichthouder in met name de gezondheidszorg en de volkshuisvesting. Momenteel werkt Hans als zelfstandig adviseur waardoor activiteiten in de zorg en volkshuisvesting samen kunnen komen. Daarnaast is Hans momenteel actief als interim-bestuurder bij Trimenzo, een thuiszorgorganisatie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

David Engelhard is directeur van Stichting Topcare. Dat is een stichting die zich inzet voor excellente zorg en behandeling in verpleeghuizen. Topcare stimuleert wetenschappelijk onderzoek naar de zorgpraktijk of naar vernieuwende methodieken, zoals over de inzet van muziek en zang bij mensen met dementie. Hiervoor werkte hij jarenlang bij verpleeghuisorganisatie Topaz, waar hij Maartje uitnodigde om te zingen met mensen met dementie.

 

 

 

 

 

 

 

Jan is inmiddels gepensioneerd maar nog steeds werkzaam in zijn eigen administratiekantoor samen met zijn vrouw Ina. Naast de bijdrage die Jan levert aan de Stichting Orpheus Curat heeft Jan ook een eigen stichting: Resource Link Foundation. Waar hij scholen in Ghana mee ondersteunt.

Beloningsbeleid

 

Het bestuur zal alleen een vergoeding voor onkosten ontvangen.

Het bestuur zal worden uitgebreid met enkele adviseurs.